Diensten
Brandveiligheid Ontruimingsplannen

Ontruimingsplannen

ONTRUIMINGPLAN

Een ontruimingsplan is wettelijk verplicht evenals de verplichting minimaal 1x per jaar een ontruimingsoefening te houden. Beide zijn van groot belang voor de BHVers van uw organisatie. Immers in het ontruimingsplan is alles omschreven en is alle informatie samen gebracht. Terwijl bij een ontruimings oefening getoetst wordt of e.e.a. juist opgenomen is in het ontruimingsplan en functioneert in de praktijk.

Het ontruimingsplan, is opgenomen in onze portal, voor onze BBMI (maandelijkse controle) klanten, zodat u door één druk op de knop een actueel (in word), compleet en met de juiste tekeningen (NTA/NEN normen, bouwbesluit april 2012) kunt beschikken. Een uitkomst voor de jaarlijkse update van uw plan (hij is al up-to-date). Geen jaarlijkse tijd/kosten meer als u tenminste geen verbouwing doet. (zie hieronder voor meer informatie)

Uiteraard hebben wij ook het ontruimingsplan beschikbaar voor klanten die geen maandelijkse controle hebben, bij deze klanten moet wel ieder jaar het plan nagelopen worden en de data geupdate.

 

Uw ontruimingsplan up-to-date via onze online-portal!

Door eenmalig de gegevens van een lokatie in te vullen en het maken van de benodigde tekeningen, is er altijd een actueel ontruimingsplan beschikbaar.

Doordat tijdens de maandelijkse BBMI (OP) controles de gegevens up to date gehouden worden, is op elk gewenst moment, door één druk op de knop een up-to-date ontruimingsplan in Word formaat beschikbaar. Uiteraard compleet met de benodigde juiste bijlage(s). U kunt dit plan zo opsturen naar de lokale overheid (brandweer) ter controle. Speciaal voor het personeel kan een korte versie gegenereerd worden.

Hoe werkt het: zodra u heeft besloten uw ontruimingsplan via de portal te beheren, maken wij een afspraak met de verantwoordelijke persoon van een lokatie. Tijdens deze afspraak worden de benodigde gegevens ingevuld en bepaald. In de dagen na de afspraak worden de tekeningen gemaakt en wordt alles geactiveert op de portal.

Maandelijks wordt de data op de portal bij gehouden en indien er geen verbouwingen plaats vinden heeft u altijd de beschikking over een up-to-date ontruimingsplan. Dus eenmalige de kosten, waarbij één veiligheidsplattegrond en de vereiste situatie tekening al in de prijs is inbegrepen. (extra veiligheidsplattegronden per stuk als meerprijs).

Meer informatie of vragen over producten, prijzen en mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

.....