Over Ons

Over Ons

Söser Fire & Safety Solutions

Wij zijn een landelijk opererende organisatie voor bedrijven, overheden, organisaties en particulieren die volgens de speerpunten van de MVO werkt op het gebied van innovatieve brand- en veiligheid, totaal onderhoud, LED-verlichting (refurbishing) en advies en training.

Op het gebied van LED-verlichting leveren wij op het gebied van alle branches die er zijn. Wij leveren nieuwe LED-verlichting maar zijn met name gespecialiseerd in het 1-op-1 vervangen van conventionele lichtbron naar een LED-lichtbron in het bestaande armatuur.

Wij vinden het belangrijk om in te spelen op de brandveiligheid met de speerpunten van de MVO.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap (MVO) op het gebied van:

·     Duurzaamheid

·     Onderhoudsvrij

·     Milieuvriendelijk

·     Recyclebaar

·     Veiligheid

·     Innovatieve brandveiligheid

·     Post verzending (Social Return)

 

Naast het leveren van blusmiddelen en noodverlichting op maat verzorgen wij ook het totaal onderhoud hiervan.

Op het gebied van milieu kunnen wij u milieuvriendelijke en duurzame producten aanbieden. Tevens hebben wij een inname punt waar u de oude spray- en (composiet) brandblussers kunt inleveren. Uiteraard nemen we bij levering van een nieuwe spray- en (composiet) brandblusser de oude kosteloos in.

Naast de verkoop van onze producten en het totaal onderhoud geven wij geheel vrijblijvend Advies Op Maat en verzorgen wij BHV Trainingen (op maat).

Wij werken samen met erkende BHV organisaties die in het bezit zijn van het NIBV-keurmerk. Indien u kiest voor incompay of op locatie bij één van onze erkende BHV organisaties, bij ons bent u aan het goede adres.

Met de missie van Söser Fire & Safety Solutions proberen wij Nederland steeds veiliger te maken. Met de producten die wij aanbieden vanuit onze webshop en de BHV trainingen (op maat) kunnen wij met u samen de juiste stappen ondernemen tot een veiliger leef- en werkomgeving.

 

Tenslotte uw veiligheid is onze zorg.