Diensten
Veiligheid Camera projecteringen (CCTV) en installatie

Camera projecteringen (CCTV) en installatie

Ook bij de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf staat de tijd niet stil. Inbrekers zijn brutaler, maar kiezen hun doel uit afhankelijk van de risico’s die ze lopen om gepakt te worden.

Inbrekers bekijken vooraf goed waar ze hun slag willen slaan, Camera’s doen daarbij al preventief hun werk. Inbrekers houden er niet van dat zij opgenomen worden op camera beelden. De kans dat ze op internet gezet worden en herkend worden is al een nachtmerrie voor inbrekers. Nog erger is het als een huis of bedrijf beveiligd is middels “Live-view”. Een deugdelijke alarm- en camera installatie aangesloten op de meldkamer, waarbij de beelden bij alarm direct doorgezet worden naar de politie. Wij hebben CCTV projecterings deskundige in dienst en kunnen elke camera installatie, groot of klein met u samenstellen.

n.b. via uw mobiele telefoon kunt u zelf live de beelden van uw camera’s zien.

 

PAK KANS VERHOGEN

Het aanbrengen van Camera’s, waarvan de beelden via de meldkamer in combinatie met de alarm installatie is tegenwoordig de perfecte beveiliging van uw eigendommen. Bij “Live-view” activeert de alarm melding direct in de meldkamer de camera beelden, daar ziet men direct of er een inbraak bezig is en zet men de beelden direct door naar de lokale Politie, die vervolgens de rond rijdende politie alarmeert. Mocht er een politie auto in de buurt zijn, dan kan deze binnen 2 minuten in dit geval aanwezig zijn en is er een redelijke pak kans. Vervolgens kan achteraf met de opgenomen camera beelden een onderzoek worden bespoedigd.

.....