Diensten
Veiligheid Inbraak alarm projectering en installatie

Inbraak alarm projectering en installatie

Ook bij de beveiliging van uw woonhuis of bedrijf staat de tijd niet stil. Inbrekers zijn brutaler, maar kiezen hun doel uit afhankelijk van de risico’s die ze lopen om gepakt te worden.

Er zijn dus twee belangrijke elementen voor de beveiliging van uw eigendommen:

1. Toegang vertragen

2. Pak kans (tijdens of naderhand) verhogen.

TOEGANG VERTRAGEN

Dit begint met een goede dicipline ten aanzien van het sluiten van ramen en deuren. Goed sleutel beheer, paspoort sloten/sleutels, het aanbrengen van inbraak strips en extra vergrendelingen op deuren en ramen is een eerste stap. Ook het aanbrengen van folies op ramen kan een oplossing zijn.

Het aanbrengen van een deugdelijke alarm installatie en deze aansluiten op een meldkamer is een must (en de kosten vallen reuze mee). Inbrekers zien direct of een alarm installatie professioneel is en/of deze is aangesloten op een echte meldkamer. Het installeren van dummy camera’s en/of bouwmarkt camera’s met aansluiting op de eigen GSM of zonder doormelding, hebben derhalve geen resultaat en dat geld had u zich kunnen besparen. Voor iets meer geld heeft u wel een erkende alarm installatie en de jaarlijkse kosten voor een meldkamer liggen tussen de € 185,- en € 260,-, afhankelijk welke meldkamer u kiest. Een goede alarm installatie geeft u veel rust, ook s’nachts als u slaapt kan de beneden etage van uw woning op alarm staan, zodat u rustig van uw nachtrust kan genieten.

De technische ontwikkelingen staan ook bij de alarm installaties niet stil, zo kunt u uw alarm installatie volledig bedienen en het logboek bekijken via uw mobiele telefoon.

PAK KANS VERHOGEN

Schrik lichten zijn hier een eerste stap. Vervolgens het aanbrengen van Camera’s, waarvan de beelden via de meldkamer in combinatie met de alarm installatie tegenwoordig een perfecte preventieve werking hebben. Bij “Live-view” activeert de alarm melding direct in de meldkamer de camera beelden, daar ziet men direct of er een inbraak bezig is en zet men de beelden direct door naar de lokale Politie, die vervolgens de rond rijdende politie alarmeert. Mocht er een politie auto in de buurt zijn, dan kan deze binnen 2 minuten in dit geval aanwezig zijn en is er een redelijke pak kans. Vervolgens kan achteraf met de opgenomen camera beelden een onderzoek worden bespoedigd.

Een greep uit de alarm systemen welke wij veel installeren.

 

2000px Honeywell logo.svg 300x53    JABLOTRON logo 300x57

33949394    logo aritech be1

.....