Diensten
Veiligheid Risico Inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Risico Inventarisatie en evaluatie (RI&E)

VERPLICHTING

Elk bedrijf is verplicht elke 2 jaar een RI&E uit te voeren. Voor bedrijven die weinig tot geen aandacht besteden aan veiligheid, is dit een nachtmerrie, immers een RI&E uitvoeren kost al veel geld. Het resultaat van zo een RI&E is een waslijst met aanbevelingen en daarachter de deadline wanneer het opgelost moet zijn.

Wij bieden op verschillende niveau’s de juiste oplossing voor het onderhouden van uw RI&E. Of het nu de eerste keer is dat het bedrijf een RI&E gaat uitvoeren of dat de bestaande RI&E moet worden ververst. Wij kunnen u of uw medewerkers ondersteunen of de gehele RI&E voor u uitvoeren.

Ook is voor veel bedrijven het verstandig om een “pre” RI&E te doen, eerst inventariseren welke problemen en knelpunten aanwezig zijn, deze gestructureerd oppakken en oplossen. Als de “pre” RI&E is afgesloten zijn we maanden en zelf soms jaren verder. Dan pas is het bedrijf gereed om een echte RI&E uit te voeren, zodat het resultaat een kwalitatief en overzichtelijke lijst met knelpunten zal zijn, in plaats van een onoverzichtelijke berg problemen.

.....